Testkezelés Hypoxi

Testkezelés

Bár mindenhonnan azt halljuk, hogy nem a külső számít, többet jelent a belbecs, de lássuk be az első benyomásnál nincs meghatározóbb. Nagy kihívás az, hogy az alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is.

Salzburgban végeztem, mint  Hypoxi-Coach. Azóta több, mint 4 éve dolgozom a Hypoxi Profession trénerrel és a kezeim alatt már több embert szabadult meg a felesleges kilóitól és formálódott át.

Hypoxi kezelések mellett egyéb kiegészítő kezeléseket is alkalmazok, mivel minden nőnek más és más a problémája.

Hogy történik nálam a kezelés?

Minden kezelés megkezdése előtt lemérlek, átbeszéljük az étkezéseket, felveszünk egy kartont és ajánlok mind a kötőszövet, mind az egészségügyi állapot figyelembe vételével kezeléseket. 5 almanként újra lemérlek, hogy pontosan követni tudjam az alakulásodat, és ha kell változtasunk.

Nincs veszíteni valód, csak centiben, gyere és próbálj ki!

 

 

Body Wrapping (Testtekercselés)

 

testtekercselés képA Body Wrapping egy speciális testtekercselési eljárás, a kompressziós terápia és az aromaterápia kombinációja. A kezelés célja, hogy serkentse a zsírégetést, vérkeringést és a nyirokáramlást.

A kezelés során a vendéget egy aromaterápiás krémmel kenjük be. A krém olyan összetevőket tartalmaz, melyek erősítik és feszesítik a kötőszövetet, felgyorsítják a zsírszövetek anyagcseréjét és a zsírlerakódások elégetését. Fokozzák a sejtanyagcserét, így az anyagcsere-folyamat felesleges termékei és a salakanyagok elhagyják a zsírsejteket, ez természetes salaktalanításához vezet. A krém önmagában nem okoz eredményt, a felszabadított salakanyagoknak még távozniuk kell a szövetekből. Ezt idézi elő a kezelés második fázisa, a testtekercselés, amely egy speciális fóliával történik, megfelelő irányban és erősséggel, a bokáktól egészen a mellkasig. A nyomás, amelyet a fólia a szövetekre gyakorol, segíti a nyirokfolyadék nyirok utakba történő áramlását és keringését. Ennek hatására a felhalmozódott salak- és méreganyagok kitisztulnak a kezelt területről és a kiválasztó szerveken keresztül kiürülnek.

 

Ellenjavallatok: várandósság, veseelégtelenség, szív- és keringési rendellenességek, visszérgyulladás.

 

Áraink:

1 alkalom                     2.600 Ft

10+1 alkalom               22.000 Ft

15+1 alkalom               28.000 Ft

 

Mi a hypoxi?

 

hypoxiA Hypoxi Trainer egy nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött.
Egy alacsony nyomású kapszulában végzett zsírégető biciklizés, melynek során a hatás csak az alsótestre (comb, popsi), illetve a hasra (úszógumi) koncentrálódik. Ezáltal a mell mérete nem változik!
A Hypoxi Trainerben a vákuum hatására fokozódik a vérkeringés és a zsírégetés, gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés.
A tréning során a has, far, comb területén a bőrfelszín felmelegszik, ezáltal a kezelést a 30 perc tekerésnél a maximumon fejezzük be, így a tréning után még 6-8 órán át tart zsírégetés, ami szinte páratlan a maga nemében.
A tréning előtt és után közvetlenül nem ajánlott sportolni, mivel az edzés hatására megfeszült izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni a zsírsejtek közé.

Ellenjavallatok: várandósság, gyermekágy, szív- és érrendszeri megbetegedések (érgyengeség, extrém magas vérnyomás, trombózis, gyulladt visszér), daganatos megbetegedések (mióma és ciszta is) mozgásszervi megbetegedés.

A kezelés alkalmával kérjük, hozzon magával váltó ruhát (póló, nadrág, zokni), törölközőt és vizet.

Áraink:

1 alkalom 3.000 Ft

10+1 alkalom 19.500 Ft

15+1 alkalom 28.500 Ft

 

 

EMS-elektrostimuláció

 

izomstimulacioA Myostim elektrostimulációval működő gép egy 45 perces kezelés alatt akár több százszor aktiválja az izmokat anélkül, hogy a vendégnek különösebb erőfeszítést kellene tennie. Az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási intervallummal mozgatja meg a kiválasztott izomcsoportokat, újraformálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket. Ezzel a technikával elérhető, hogy csak a kívánt izmok dolgozzanak, elkerülve a test azon területeinek erősödését, amelyek esztétikai szempontból nem kívánatosak.
A készülék használata rendkívül hatékony és kényelmes, pihenés közben, rövid idő alatt látványos és hosszú távú eredmények érhetők el. Nagy előnye még az aktív tornával szemben, hogy nem kíván állóképességet, amely hiánya általában kevésbé eredményessé teszi a kívánt hatást. Nagy különbség még, hogy nem jön létre fáradsági érzet és izomláz, de a készülék anyagcsere gyorsító hatása miatt alkalmas izomláz oldására is. A kezelés végén a páciens pihentebbnek, könnyebbnek érzi magát.

Ellenjavallatok: Pace maker vagy szívproblémák esetén a felső testen, implantátum feletti testrészen, várandósság ideje alatt, lázas állapot vagy a kezelendő felület gyulladása, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, fertőző betegségek, lázas állapot.

Áraink:

1 alkalom 3.500 Ft

10+1 alkalom 21.500 Ft

15+1 alkalom 30.500 Ft

 

 

Vákuum-os zsírtörés

 

vacum_001

Méretcsökkentés

A vacuum-os technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok.

 

Narancsbőr kezelés

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti szövetállapot helyreállítását célozzuk meg. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely elindítja a cellulit leépítését. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

 

Testkezelések hatásai:

Fogyasztás

Fenék-, has-, feszesítés

Nyirok-drenázs

Narancsbőr, és striák kezelése

Letapadt izmok lazítására.

 

Áraink:

1 alkalom 3.500 Ft

10+1 alkalom 21.500 Ft

15+1 alkalom 30.500 Ft

 

 

Elérhetőségeink:

2 kerület Budapest, Frankel Leo út 9.

+36-20-266-3145

www.yes-hair.hu

ahypoxi@gmail.com

Keress minket a Facebookon Yes Hairoldalon

 

 

Ha tetszik az oldal oszd meg ismerőseiddel is:Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook