Cocochoco Brazil Keratinos hajkiegyenesítés

Cocochoco-Brazil-Keratinos-hajkiegyenesitesA haj kinézetünk meghatározó tényezője. Sok minden múlik azon, hogy sikerül-e kiválasztani és megvalósítani az egyéniségünkhöz passzoló frizurát. Örök igazság: mindenki a sajátjával elégedetlen. Akit hullámos hajjal ajándékozott meg a sors, az sima tincsekre vágyik.

haj 97%-át keratin alkotja, a maradék 3% víz. A keratin 18 féle proteinból áll, közülük a legtöbb a kéntartalmú cisztin, ami a hajnak rugalmasságot kölcsönöz. A haj rugalmasságáért és erősségéért a keratinszálakból felépülő hajkéreg, fényességéért a külső hámrétegen, egymást tetőcserépszerűen fedő lemezkék, ill. ezeken a faggyúmirigyek által termelt zsír felel.

A Brazil keratinos hajegyenesítés, ahogy azt a neve is mutatja, Brazíliából származik. A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítést teszi lehetővé világszerte, hiszen a termék semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szert) nem tartalmaz, így a keratinon kívül mást nem alkalmazunk, ami a hajunk és körmünk fő építőanyaga.

A keratin helyreállítja a haj szerkezetét, védi a hajat a víz és hő által okozott károsodásoktól. 

COCOCHOCO hajegyenesítő termékkel a keratint folyékony formában alkalmazzuk, amely

  • behatol a haj belsejébe, így javítja a belső sérüléseket és
  • védi a kutikulát a külső, káros hatások ellen.

A hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el, a textúra megváltoztatása nélkül. 100 % formaldehid mentes termék! A kezelés minden hajtípuson elvégezhető, függetlenül attól, hogy festett, szőkített, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

A megoldás ideiglenes, amely natúr, festetlen haj esetében 2-3 hónapig, már vegykezelt haj esetében 3-4 hónapig tart, majd újra, többször megismételhető.  A kezelés eredményének tartóssága érdekében ajánlott szulfátmentes sampont, és balzsamot használni.

A végeredmény pedig: egészséges, hidratált, selymes és egyenes haj.

Ha tetszik az oldal oszd meg ismerőseiddel is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter