Hajvégfrissítő hajvágó gép

Mikor ajánljuk a Hajvégfrissítő szolgáltatást?
Abban az esetben mikor a vendég nem szeretne sokat vágatni a hajhosszból, de nagyon töredezett a haja. A hajban lévő rövidebb szálaknak is le tudja vágni a sérült végeit anélkül,hogy a hajhossz változna

Bármilyen hajvágás szolgáltatás esetén kiegészítésként,  így egységesen tudjuk biztosítani minden hajszál egészségét (akár a belső hajszálak esetén is)

 

Lépésről lépésre a MAC split and hair trimmer hajvégvágó gép használata

1. lépés: Fodrászod megmossa hajad, hogy megtisztítsa minden szennyeződéstől, korábban felvitt ápolótól.

2. lépés: Hajszárítás következik. 

Fontos, hogy mindig tökéletesen tiszta és száraz legyen a haj, hogy a hajszálak jól elkülönüljenek egymástól, így minden hajszál egyesével kerül levágásra. 

3. lépés: Hajad kettéválasztása következik. Hajelválasztó csatok segítségével hátulról előrefelé csatolják a hajad, hogy könnyű haladás biztosítva legyen.

4. lépés:  Fodrászod leválaszt egy kis, “vékony” tincset a hajból (a megkezdett szekción), eloszlatja a szálakat egymás mellett, kifésüli, mielőtt a hajvágógép fésűs moduljai közé helyezi. Így szabadon, húzás nélkül haladhatnak át a hajszálak a terelőlemezen.

5. lépés: Az összes tincsen 3x halad át a fodrászod a tökéletes eredmény érdekében. A hajvágógép pedig kizárólag a töredezett hajvégeket távolítja el, csakis a szükséges néhány milimétert, így hajad hossza szemmel láthatóan változatlan marad, míg hajvégeid felfrissülnek.

Szolgáltatás ára: 2 000 Ft

A kezelés időtartama

hajhossztól és hajmennyiségtől függően kb. 10-20 perc

 

 

 

Ha tetszik az oldal oszd meg ismerőseiddel is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter