Melegollóval a hosszú és egészséges hajért

Sok nő vágya, hogy haja szép hosszú, egészséges és csillogó legyen. Sokan évekig szenvednek, hogy hajuk legalább pár centivel hosszabb legyen, azonban, ez alatt az idő alatt a hajvégek sajnos eltöredeznek, ezért vágni kell belőlük.

A melegollós hajvágás megoldás mindkét problémára, mivel lezárja a hajvégeket, így megtartja a szálak nedvességtartalmát, ami gyorsabb hajnövekedést és egészségesebb tincseket eredményez.

Hosszú és csillogó

A melegollós hajvágás bármilyen hajtípusnál alkalmazható, legyen akár hosszú vagy rövid, vékony vagy vastag szálú a hajkoronád. Az eljárás lényege, hogy a fodrász a meleg pengék segítségével lezárja a levágott hajvégeket, így – a normál hajvágással ellentétben – a proteinek és a természetes nedvesség a szálakban maradnak. A bezárt vitaminok segítik a haj regenerálódását, így hajad nemcsak egészségesebb lesz, hanem gyorsabban is fog nőni. E-technika segítségével hajad akár másfél centit is nőhet egy hónap alatt, míg a hagyományos technikával átlagosan egy centivel lesz hosszabb.

Vége a töredezett hajvégeknek

Mint azt már említettük, a melegollós vágás egyik pozitívuma, hogy a haj megőrzi természetes nedvességét, ezért nem lesz száraz és töredezett a hajvéged. Azzal, hogy lezárja a hajszálak felületét, hajunk kevésbé lesz kitéve a környezet káros hatásainak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy el kell dobnunk a jól bevált hajápolóinkat, csak azt, hogy nem kell többé az összes hajvégápolót felvásárolnunk ahhoz, hogy hajunk csillogó és egészséges legyen.

A melegollós hajvágás árai változóak a haj hosszától és a szalontól függően. Vannak szalonok, ahol a normál technikával azonos áron, van, ahol annak háromszorosáért vágják le ezzel az módszerrel a hajad. Bár a többszörös ár első hallásra kicsit húzós lehet, hosszú távon megéri, mivel egy melegollós vágás után sokáig nem kell fodrászhoz menned és nem kell minden pénzed hajápoló szerekre költened!

Mindenképp nézz körül az interneten, mielőtt elindulnál hajat vágatni, mert nem mindenhol dolgoznak ezzel az eljárással. A legtöbb fodrászat honlapján előre informálódhatsz az árakról, így kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Ha festve, vagy dauerolva van a hajad, ne aggódj, a melegollóval vágott haj mindenképpen egészségesebb lesz!

Melegollóval lezárt hajvég

Lezáratlan hajvég

Jaguar TC-vel (ThermoCut-System) a hajvágás teljesen új értelmet nyer.

A TC azt jelenti, hogy az olló éle melegítve van. A vágással a hajvégeket lezárja így a természetes proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvesség a hajszálban marad. Ezzel elősegíti a haj természetes regenerálódását.A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól, akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét. A Jaguar TC minden típusú és hosszúságú haj vágásához alkalmazható. Optimális eredményt lehet elérni akár vastag, normál, vagy vékony szálú; rövid vagy hosszú hajról legyen szó. A számítógép-vezérelt hőfokszabályozás biztosítja, hogy az olló élei mindig pontosan a beállított hőfokon maradjanak. A TC-vágás lezárja a hajvégeket és a haj nem töredezik tovább. A rendszeresen Jaguar TC melegollóval vágott haj teljesen egészséges és ép lesz. Minden haj természeténél fogva egészséges. De az UV sugárzás, levegőszennyeződések, hőmérséklet ingadozások és különböző kezelések a haj szerkezetét megtámadhatják. A haj elveszíti az erejét, fénytelen és törékeny lesz. Tudósok bebizonyították, hogy a normális hajvágáskor a hajszálvégek nyitottak maradnak és elveszítik lényeges természetes anyagaikat. A Jaguar, a vezető ollóspecialista erre fejlesztette ki a Jaguar TC (ThermoCut), vagyis melegollós rendszert, amivel a hajat különlegesen kímélő módon lehet levágni.

 

 

Ha tetszik az oldal oszd meg ismerőseiddel is:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter